(untitled) (One Health & Risk Management, 2023)
Departamentul Medicină Preventivă al USMF , Nicolae Testemițanu” are o deosebită plăcere să adreseze sincere felicitări și urări de bine cu ocazia frumosului jubileu de 80 de ani profesorului universitar, doctorului habilitat în științe medicale, Om Emerit Grigore Friptuleac. Mult stimate domnule Profesor Grigore Friptuleac, vă dorim multă sănătate, viață lungă și fericită, bunăstare, creativitate, noi performanțe profesionale, entuziasm perpetuu în activitățile pe care le desfășurați și împlinire sufletească! Mulți ani înainte marcați de reușite frumoase, prosperare, optimism și putere să rezistați provocărilor!