Abordarea conceptului de "One Health" în domeniul Sănătății Publice (One Health & Risk Management, 2022)
Conceptul "One health" trebuie abordat complex, fiind o provocare pentru specialiștii din domeniul sănătății publice.
Keywords: Adriana ALBU; One Health