(untitled) (One Health & Risk Management, 2023)
Activitatea multilaterală a profesorului Larisa Spinei, contribuția semnificativă la dezvoltarea științei și promovarea rezultatelor remarcabile obținute de profesorul Larisa Spinei au fost înalt apreciate, Domnia sa fiind decorată cu Diploma de Onoare a Guvernului Republicii Moldova, cu Diploma de Recunoștință a Academiei de Științe a Moldovei și cu Medalia „Nicolae Testemițanu”.